Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 907 342 477

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Ponúkame Vám možnosť kúpy rodinného domu v obci Jazernica

Cena:
214 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Turčianske Teplice
Obec: Jazernica
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 220 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 493
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Jazernica.
Dom bol postavený v 70.-tých rokoch, ale prešiel kompletnou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bol dom zateplený, boli vymenené okná a má novú fasádu a strechu. Elektrické rozvody sú medené. Na vykurovanie bol inštalovaný drevosplyňujúci kotol aj tepelné čerpadlo vzduch-voda. Systém je riadený automaticky. Z polovice je dom podpivničený. Podlahy sú drevené – dlážkovica je v perfektnom stave.

Obidve poschodia je možné využívať ako samostatné bytové jednotky. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s wc, kuchyňa so špajzou a 3 priestranné izby. Na poschodie vedie schodisko zo vstupnej chodby. Poschodie má samostatnú kuchyňu a kúpeľňu s wc. Dve obytné izby dopĺňa šatník. Z obývačky je vstup na priestrannú terasu.

Dom je napojený na obecný vodovod aj na studňu cez vodáreň.
Dom je v udržiavanom a hneď obývateľnom stave. Zastavaná plocha je 187 m2.

V záhrade sa nachádzajú ďalšie stavby: garáž, kôlňa a letná kuchyňa s tehlovou pecou, zimnou záhradou a samostatný záhradný domček. Aj v záhrade je zavedená voda a nachádza sa tu splachovacie wc. Pod prístreškom je možné parkovať dve autá. Brána do dvora sa otvára elektronicky.
Celková plocha pozemkov je 1571 m2 a všetky pozemky sa nachádzajú v intraviláne obce. Zadný pozemok má potenciál aj na samostatné využitie, odzadu k nemu vedie samostatná prístupová cesta.

V obci Jazernica sa nachádza základná občianska vybavenosť: základná škola pre prvý stupeň, materská škola, železničná stanica, zastávka SAD, pohostinstvo a obchod. Obec sa nachádza v blízkosti atraktívnych turistických lokalít. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v blízkom okresnom meste Turčianske Teplice a dobré dopravné spojenie je aj s mestom Martin.

Tento dom Vám určite odporúčame vidieť. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Radi zodpovieme Vaše otázky priamo na mieste.

Energetický certifikát nebol vytvorený.

Náš finančný odborník Vám ešte pred kúpou vypočíta Vaše finančné možnosti financovania cez hypotekárny úver a následne vybaví celý úver za Vás.

Maklér:

makler
Maklér:Anna Vaňková
Telefón:+421948477884
E-mail:vankova-ZVNC-mtsreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.