Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 907 342 477

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Ponúkame na predaj 3 – izbový byt v centre Martina

Cena:
130 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Martin
Ulica: Bjornsonova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 10
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 470
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 3 – izbový byt v centre Martina na Björnsonovej ul. s kompletnou občianskou vybavenosťou. Výhodou je pešia dostupnosť do centra mesta.

Byt sa nachádza na 10. poschodí v 12. poschodovom zateplenom bytovom dome. Výmera bytu je 65 m2 + loggia. Byt je orientovaný na severozápad, svetlý s krásnym výhľadom na Martinské Hole.

Je vybavený bezpečnostnými dverami a plastovými oknami so žalúziami. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je čistý a udržiavaný vo veľmi dobrom stave.

Súčasťou bytu je veľká priestranná chodba so vstavanou skriňou, osobitný šatník, obývacia izba, dve spálne, kuchyňa a špajza. Z kuchyne sa vchádza na loggiu, ktorá disponuje zaťahovacími roletami. Kúpeľňa a WC sú samostatne oddelené. Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom. V chodbe a v kuchyni je položená vinylová podlaha, v kúpeľni a vo WC je dlažba, v ostatných izbách je laminátová plávajúca podlaha. Byt sa predáva nezariadený, výnimkou je pekná biela vstavaná skriňa, ktorá v chodbe ostáva.

V bytovom dome sú 2 veľké, nedávno rekonštruované výťahy s kamerovým systémom, pivničné priestory + priestor na odkladanie bicyklov. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové a bezplatné. Je možnosť si zakúpiť parkovacie miesto. Možnosti pripojenia na internet – Gaya, Martico, Magio a iné...

Byt má nízke mesačné náklady a je voľný predajom, bez akýchkoľvek právnych tiarch. Energetický certifikát nebol predložený.

Cena zahŕňa kompletný právny servis a služby makléra. V prípade záujmu Vám zabezpečíme aj odborné poradenstvo ohľadom financovania kúpy.

Maklér:

makler
Maklér:Anna Vaňková
Telefón:+421948477884
E-mail:vankova-ZVNC-mtsreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.