Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 907 342 477

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj rozostavaný rodinný dom v Dolnom Kalníku

Cena:
355 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Dolný Kalník
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: vo výstavbe
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 201 m2
Plocha pozemku: 1300 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 287
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pre náročných klientov sme pripravili na predaj dvojpodlažný rozostavaný 5-izbový rodinný dom v Dolnom Kalníku, v tichej lokalite s krásnym výhľadom, výbornou dostupnosťou, len cca 4,5 km od centra mesta Martin. Rodinný dom je postavený v modernom štýle, na pozemku o rozlohe 1300 m2, zastavaná plocha domu je 201 m2, prízemie má rozlohu cca 140 m2, k tomu dvojgaráž cca 50 m2, poschodie cca 80 m2.
Na prvom nadzemnom podlaží je vstupná chodba, WC, šatník, kúpeľňa, jedna samostatná izba, priestranná obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou, veľkou chodbou so schodiskom a kuchyňou so špajzou. V obývacej izbe je osadený krb na tuhé palivo. Z izby, z obývacej izby, ako aj z jedálenskej časti sú samostatné vstupy na vonkajšiu terasu.
Na druhom nadzemnom podlaží je priestranná chodba so šatníkom, tri samostatné izby a kúpeľňa s WC. Z chodby je vstup na veľkú priestrannú terasu, ktorá sa rozprestiera nad časťou prízemia. Dve izby majú pripravené vstupy na balkóny.
Rodinný dom je postavený v kľudnej časti Dolného Kalníka v lone prírody a novému majiteľovi poskytne pohodlné a kvalitné bývanie neďaleko centra mesta Martin s dostupnosťou autom do 5 minút.
Cena zahŕňa kompletný realitný servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a služby makléra. V prípade záujmu Vám zabezpečíme aj odborné poradenstvo ohľadom financovania kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru .
Bližšie informácie a fotky Vám poskytneme v našej realitnej kancelárií.

POZNÁMKA: V dome je potrebné dokončiť:
exteriér: vonkajšie zateplenie a omietky domu, drobné terénne úpravy, terasa, spevnené plochy, dokončenie plotov
interiér: skladba podlahy, rozvody podlahového kúrenia, zaliatie podlahy, krytina na podlahu, znížené sadrokartónové stropy, obklady + dlažby + sanita v kúpeľniach a WC, interiérové dvere, svietidlá, kuchynská linka a pod.

Maklér:

makler
Maklér:Anna Vaňková
Telefón:+421948477884
E-mail:vankova-ZVNC-mtsreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.